Kensington Lima feat. Re:vizor – “Spend the winter here”

Nova pjesma glazbenog projekta Kensington Lima, autora i multiinstrumentalista Josipa Radića, nastala je u suradnji s još jednim projektom, Re:vizor, iza kojeg stoji riječki glazbenik Vedran Križan.

Riječ je o pjesmi “Spend the winter here” kojom je akustična priča Kensington Lime uspješno spojena s elektronskim senzibilitetom kakvog njeguje Re:vizor.

Pjesma je stara desetak godina, a zaživjela je tek sada zahvaljući Vedranu koji je u njoj prepoznao nešto vrijedno truda – hvala mu na tome! Drago mi je da se ova naša suradnja opire žanrovskom opisu i svrstavanju u ladicu, stoga se nadam da će jednako zadovoljiti poklonike Neila Younga, kao i one Massive Attacka“, opisuje Radić.

Pjesma je snimljena u riječkom studiju Nene Belana koji je svoj doprinos dao i na pratećim vokalima, a gitaru je odsvirao Davor Capković. Suradnja poput ove najbolje opisuje narav projekta Kensington Lima koji je zamišljen kao mjesto okupljanja Radićevih prijatelja i kolega, a nove pjesme naći će se na albumu koji se snima u studiju Marka Mrakovčića.

Više pratite na službenim web i facebook stranicama Kensington Lima.