Knjiga “Nebo je naše” će vas oduševiti, provjerite kako ju osvojiti u našem darivanju

Izdavačka kuća Znanje svake godine oko Interlibera i pred Božić objavi brojne sjajne svjetske naslove, a neki od njih su na policama i puno ranije. Knjiga koja vam je možda promaknula, a svakako je sjajna za pročitati je “Nebo je naše” autora Lukea Allnutta.

Kako ju možete osvojiti provjerite u nastavku članka i osigurajte da baš ova knjiga bude na vašoj polici.

Rob Coates osjeća se kao da je dobio glavni zgoditak na lutriji života. Tu je Anna, njegova prekrasna žena, velika gradska kuća u Londonu i, najdragocjeniji od svega, Jack, njihov sin, uz kojeg svaki dan prerasta u izvanrednu avanturu. Kada se obitelj suoči s razornom bolešću, Robov svijet počinje se rušiti. Ostavši odjednom potpuno sam, Rob traži utjehu u fotografiranju nebodera i litica koje je posjećivao sa svojim sinom. I onda kada se čini da je sva nada izgubljena, Rob kreće na nevjerojatno putovanje na kojem pronalazi put za povratak u život, ali ujedno dobiva i daje oprost.

Knjigu “Nebo je naše” možete osvojiti u našem ovotjednom darivanju, a sve što trebate napraviti jest staviti komentar na postu ove nagradne igre na našoj Facebook stranici, u kojem piše vaše puno ime i prezime, ili nam na e-mail adresu nagradnjacha@mixer.hr pošaljite svoje podatke uz naznaku “NEBO”.

Ime sretnog dobitnika/ice biti će izvučeno nasumičnim odabirom i objaviti sljedeću srijedu,  5. prosinca iza 12h na stranici – rezultati nagradnih igara. Pratite nas, a mi vam želimo sretnu ruku u ovom darivanju!