Knjiga “Voli me, ne voli me” može biti vaša u samo par poteza

U Novu godinu ulazimo s novim darivanjima naših čitatelja!

U Novu godinu ulazimo s novim darivanjima naših čitatelja! Najnovija knjiga koju možete osvojiti putem portala Mixer.hr je sjajan triler “Voli me, ne voli me” autorice Sharon Bolton objavljen u nakladi Znanja.

Poznati ubojice imaju svoje klubove obožavateljica. Hamish Wolfe je kirurg osuđen na doživotnu zatvorsku kaznu zbog otmice i ubojstva triju mladih žena. Privlačan je, karizmatičan i vrlo uvjerljiv te svakodnevno prima bezbroj ljubavnih pisama. Njegove obožavateljice uvjerene su da je nevin i da je upravo on muškarac iz njihovih snova.

Maggie Rose nije jedna od tih žena. Ona je uspješna odvjetnica i slavna autorica krimića temeljenih na stvarnim događajima, koja živi povučenim i pomalo tajanstvenim životom, a preuzima samo one slučajeve u kojima može pobijediti. Hamish je želi kao svoju odvjetnicu koja će mu promijeni sudbinu. Ona misli da je imuna na šarm takvog muškarca, ali zna li doista s kim ima posla ovaj put?

Knjigu “Voli me, ne voli me” možete osvojiti u našem ovotjednom darivanju, a sve što trebate napraviti jest ostaviti komentar na postu ove nagradne igre na našoj Facebook stranici, u kojem piše vaše puno ime i prezime, ili nam na e-mail adresu nagradnjacha@mixer.hr pošaljite svoje podatke uz naznaku “VOLI”.

Ime sretnog dobitnika/ice biti će izvučeno nasumičnim odabirom i objaviti sljedeću srijedu,  9. siječnja iza 12h na stranici – rezultati nagradnih igara. Pratite nas, a mi vam želimo sretnu ruku u ovom darivanju!