Kojoti – “Nova riječ”

Kojoti su za ovu subotu, 09. prosinca, na svom prvom samostalnom predstavljanju u Tvornici kulture najavili pravi koncertni spektakl, vrhunski VJ-ing, impozantnu scenografiju, dobar zvuk i sve što je potrebno za vrhunski provod.

Izvodit će svoje najveće hitove ‘Hodala je pola metra iznad zemlje’, ‘Razuzdan i lud’ na kojoj će i ovoga puta gostovati jedan od najboljih usno-harmonikaša u zemlji Igor Djeke (Disciplin A Kitschme), ‘Halucinacija’, ‘Sto milja’, ‘Izgubljen u svemiru’, ‘Moćan san’, te tri nove pjesme, jedna za sada bez naslova te dva nova singla ‘Mi ne pripadamo tu’ i ‘Nova riječ’ za koju upravo sada gledamo premijeru.

Video je režirao izvrstan mladi redatelj Dalibor Barić, a snimatelj je Marko Petrović. Produkciju pjesme potpisuju Matej Zec i Davor Viduka.

Uz sve to na dan koncerta u prodaju će za najzagrijanije i najbrže fanove biti pušteno tek 100 komada trostrukog boxseta ‘Dragocjeno Raskošno Blistavo’. U to luksuzno, lijepo dizajnirano izdanje, bit će zapakirana sva tri albuma plus neobjavljene snimke, a sve to popraćeno bogatom knjižicom s velikim brojem fotografija, tekstova i osvrta na rad grupe Kojoti. Boxset će nakon koncerta, od ponedjeljka 11. prosnica biti pušten u regularnu prodaju u Dancing Bear CD shopove.

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 60 kn u pretprodaji, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 80 kn.

Službena prodajna mjesta:

  • Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
  • Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb
  • Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7, Zagreb
  • Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
  • Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb
  • entrio.hr