Kojoti slave s GK Jabuka njezinih prvih 50 godina

Grupa Kojoti nastupit će u petak 23. ožujka u GK Jabuka. Koncert je to koji se odvija u sklopu slavljeničkog programa povodom 50. rođendana tog kultnog zagrebačkog kluba! Početak koncerta  zakazan za 21:00 sat. Broj ulaznica je ograničen.

Grupa Kojoti svoj je put nakon tri uspješna albuma ”Kojoti”, ”Halucinacija” i ”Sex Disco Kung Fu” iznenada završila krajem 1999. godine. Hibernacija u koju su poslali sami sebe trajala je gotovo 17 godina sve do sjajnog povratničkog nastupa u sklopu festivala Brijačnica održanog početkom 2017. godine. Dvorana Boćarskog doma bila je puna starih fanova i nekih novih klinaca, a Kojoti su razvalili što je za posljedicu imalo brojne pozive na ljetne festivale i koncerte diljem Hrvatske i regije.

Nakon završene ljetne turneje, četvorka je potpuno bila spremna da u zimu 2017./2018. uđe s novim singlovima “Mi ne pripadamo tu” i “Nova riječ” koji su istovremeno bili popraćeni izlaskom luksuznog, trostrukog CD box setaDragocjeno Raskošno Blistavo” (Dancing Bear Music). Cijela ta povratnička priča zaokružena je koncertom u Velikom pogonu Tvornice Kulture 9. prosinca 2017. godine.

Kojoti u Tvornici, foto: Emanuela Tomino

Bend je trenutno finalnoj fazi priprema za objavu prvog LP-a; Best Of kompilacije koja će nositi njihovih 13 najboljih pjesama i koja će biti naslovljena ”13”. Treći singl “Ljubav u kvaru” je također skoro pa spreman za lansiranje, a pomno se razmišlja i o izlasku novog albuma kojeg bismo mogli dočekati s krajem tekuće godine.

Kojoti će u Jabuci nastupiti nakon više od 20 godina; stižu u punoj snazi, spremni svojim fanovima ponuditi čvrsti, melodični i plesni rock ”n” roll. Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 80 kn mogu se nabaviti u sustavu www.ticketshop.hr