Kompilacija RockOff festivala donosi nove singlove s rock scene

rockoff1Od jučer je u prodaji album “Karlovačko RockOff 2016” na kojem se nalazi 15 aktualnih singlova izvođača koji nastupaju na ovom popularnom rock festivalu. Ovogodišnja RockOff zbivanja započela su 6. listopada, a zaključno s 20. listopadom, publika željna odličnog rock zvuka svakoga je četvrtka u zagrebačkom klubu Shock Show Industry D’Katran slušala pet finalista među kojima su bili Justin’s Johnson, Rezerve, BoBo, Big Strip Gorila, Chasing Milagros i mnogi drugi.

CD izdanje “Karlovačko RockOff 2016” sadrži pjesme koje su zavladale radijskim i televizijskim eterom pa će publika zasigurno prepoznati pjesme “Tvrd” splitskog swing ska punk benda Justin’s Johnson, pjesmu “Moram” grupe U pol 9 kod Sabe koja je pobijedila u drugoj finalnoj večeri, singl “Bez treme” grupe Big Strip Gorila koji je osvojio MTV-jevu regionalnu top-listu, zatim pjesmu “Lekcija br. 1” grupe S3ngs koji je pobijedila u prvome finalu, kao i pjesmu “Ne voli, ne voli” koja je lansirala grupu Rezerve do pobjede u završnoj finalnoj večeri. Upravo će bendovi S3ngsi, U pol 9 kod Sabe, Rezerve i Mangroove nastupiti u superfinalu Karlovačko RockOffa, koje će se održati 4. studenog u klubu Shock Show Industry D’Katran.

Karlovačko RockOff Festival manifestacija je s ciljem otvaranja koncertnog, medijskog i diskografskog prostora novoj generaciji glazbenika. Idejni začetnik projekta, Hrvatsko društvo skladatelja i ovodišnji organizator festivala MPG d.o.o., naglasak stavljaju na afirmaciju nove, artistički zanimljive scene i novih imena koja bi trebala osvježiti i pomladiti aktualni radijski repertoar. Žiri festivala čine Mirela Priselac, Damir Martinović Mrle, Mark Mrakovčić, Aljoša Šerić i umjetnički direktor festivala Hrvoje Horvat.