Koncert Markya Ramonea i njegovog benda Blitzkrieg prebačen je u klub Močvara

markydrumsb
Koncert Markya Ramonea i njegovog benda Blitzkrieg prebačen je u klub Močvara, vrata do Pogona Jedinstvo. Vrata se otvaraju u 20 sati, predgrupa Skretničari nastupaju u 21 sat, a Marky za bubanj sjeda u 22 sata. Dodajmo i da će se na pozornici ukazati jedno iznenađenje, frontman jednog od najpupolarnijih zagrebačkih rock bendova također se zapjevati hitove Ramonesa.

Marky Ramone, sa svojim bendom Blitzkrieg, na europski dio turneje 40 godina punk rocka, stiže iz Južne Amerike. U Kolumbiji je svirao kao predgrupa legendarnim povratnicima na svjetsku pozornicu- Guns and Roses.

Ramonesi su inspirirali više bendova od svih, osim možda Beatlesa. Sex Pistolsi, Clash, Nirvana, Metallica, Misfits, Green Day i bezbroj drugih duguju svoje karijere zvuku Ramonesa. I wanna be sedated, Pet Sematary, Blitzkrieg Bob, Rockaway beach, Sheena is a punkrocker, Rock n roll highschool, samo su neki od evergreena uz koje su odrasli mnogi. Kako te pjesme zvuče danas, zašto su ih na svojim koncertima kao obrade izvodili neki od najvećih svjetskih rock glazbenika, provjerite večeras u Močvari.

Ulaznica ima još jako malo, danas ih možete nabaviti putem sustava Eventim ili na ulazu (ako ih ostane).