Koncert Prophetsa u Zagrebu donosi šest satnu glazbenu poslasticu

Jedna od najvećih glazbenih vijesti za kraj godine bila je ta da Prophets Of Rage, vjerojatno najveća supergrupa na svijetu sastavljena od članova Rage Against The Machine, Public Enemyja i Cypress Hilla, dolazi u zagrebački Dom sportova 26. lipnja na svoj premijeran hrvatski nastup.

Organizator, Los Angeles Agency je ovih dana na službenom Facebook eventu potvrdio da nam se sprema jedinstveni šest satni kaos jer, osim što će Prophets Of Rage odsvirati sve klasike od RATM, te po nekoliko stvari od Cypressa i Public Enemy, uz njih taj dan nastupiti će još 3 banda, čija će imena biti objavljena kroz mjesec dana.

S obzirom da RATM nikada nisu nastupili u Hrvatskoj (a u regiji su bili samo jednom u Ljubljani prije 15 godina) ova vijest svakako će do temelja uzdrmati izrazito veliku bazu fanova koju taj legendarni band ima kod nas. Pridodamo li tome da su se sviračkoj sekciji Ragea – Tomu Morellu (gitara), Bradu Wilku (bubnjevi) i Timu Commerfordu (bas) – pridružili Chuck D i DJ Lord, frontman i DJ Public Enemyja, najvažnijeg hip hop benda u povijesti, te megapopularni B Real iz još jednih velikana, Cypress Hilla, nema sumnje da nastup Prophets of Rage u Zagrebu predstavlja jednu od najvećih koncertnih poslatica uopće u 2017. godini. Zagreb će ujedno biti jedina regionalna stanica europske turneje i jedan od svega tri nastupa koji će biti puni solo nastupi.

Early bird ulaznice po cijeni od samo 190 kn mogu se kupiti isključivo do kraja godine. Od 01.01. cijena je 220 kn.