Koncert u muzeju pa party na tri lokacije? – Impulse Festival predstavlja Packmess GP i Trigon party!

Nakon koncerta, iste večeri tri lokacije i tri dj-a spajaju se u jedan party

Impulse Festival najavljuje koncert zagrebačkog glazbenog umjetnika Packmess GP koji će se održati 14. 11. 2020.u 20 u muzeju Peek and Poke u Rijeci. Ulaz je slobodan.

Miodrag Gladović – Mijo a.k.a. Jomi Ajjomi (ex Analena, Lunar, Drotweiler, Lightune.G) u solo projektu kombinira svoje post hardcore i noise rock gitarističke korijene sa svemogućim algoritmima otvorene digitalne audio platforme. Zvuk koji stvara i dalje izlazi iz gitare, ali ovaj put izmanipuliran i savijen kroz tri osi njegova dva joysticka.

Packmess izvodi audiovizualni performans kroz improvizaciju koja je bazirana na minimalističkim gitarskim dronskim strukturama uz dodatak ‘eksplozivne’ muzičke ekspresije ostvarene putem joysticka koje koristi kao muzički instrument. Packmess za svoju izvedbu koristi open source platforme Pure Data i Processing.

 

Miodrag Gladović diplomirani je inženjer elektrotehnike, glazbenik i multimedijalni umjetnik. Već godinama je izuzetno aktivan na suvremenoj umjetničkoj sceni, bilo kao član umjetničkog dvojca Lightune.G s Bojanom Gagićem, bilo samostalno, a svojim radom, inženjerskim znanjem i izuzetnom kreativnošću kontinuirano doprinosi inovativnosti projekata u kojima sudjeluje. Kombinacija „punk“ pristupa i DIY etike, dva desetljeća dugo glazbeničko iskustvo u stilski različitim bendovima i projektima, inkorporiranje i korištenje novih tehnologija u umjetničkom radu, senzibilitet za suvremenu glazbu i umjetnost – sve su to razlozi zbog kojih je Gladović postao jedno od najprominentnijih imena suvremene scene, ponajprije eksperimentalne i improvizatorske glazbene, ali i drugih inovativnih suvremenih umjetničkih praksi.

Nakon koncerta, iste večeri tri lokacije i tri dj-a spajaju se u jedan party – Trigon party koji će se održati na sljedećim lokacijama: Nemo pub od 21h, Tunel od 22h, Život od 00h uz ulaz od 20,00 kn

Nastupit će:

SZCH  @Tunel
1/3 low income $quada, producent, Dj i organizator. Osim rada na vlastitom izdavaštvu SCHZ se može pohvaliti i s radom s diskografima poput Infinite Pleasure, House Crime, Departures i LLL. Njegova izdanja se mogu naći na domaćem Raw Paper Records, kao i dvije kazete na američkom Always Human Tapes. Nastupao po brojnim regionalnim klubovima i festivalima kao što su Stiropor, ZEZ, Velvet, R/Verse.

Minolta @Život
Selektorica i studentica dizajna vizualnih komunikacija rodom iz Pule. Svoje dosadašnje dnevne i klupske setove predstavlja u egzotičnom karakteru kroz glazbena putovanja Karibima, Balearima, Afrikom, Jugoslavijom i disco/house ritmovima 80-ih i 90-ih. Dosad je imala priliku stajati iza pulta u zagrebačkom Pločniku i Botaničaru, riječkom Životu i Crkvi, pulskom Kotaču i Galeriji Cvajner i u Kasarni u Fažani.

Pero Despero u Nemu
Svijetao stan, male režije (25 m2, suteren)

***
Moglo bi vas zanimati:

Sedmo izdanje Impulse Festivala održava se od 13. do 19. 11. 2020.

Impulse je riječki klupski festival koji spaja gradske lokacije s misijom promocije dobre glazbe. Događanja koja se odvijaju tijekom festivala kroz različite medije tematiziraju glazbu, koja je okosnica i poveznica priče, u duhu čega je i njegov slogan – glazba je svugdje.

Zajedničku organizaciju festivala potpisuju Distune Promotion i Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci, a za vizualni identitet festivala zaslužan je dizajnerski studio Radnja iz Zagreba.

Impulse Festival odgođen za jesen – organizatori pripremaju i iznenađenje