Koncert u spomen Ekatarine Velike u klubu Metropolis

EKV-MetropolisSvi ljubitelji Ekatarine Velike 16.04.2016. doći će na svoje jer EKV offical tribute band Krug dolazi u zagrebački klub Metropolis.

Dvije godine nakon što je ovaj regionalno popularan bend dupkom napunio zagrebačku Tvornicu kulture, svi poklonici Ekatarine Velike imat će priliku uživo uživati u moćnom zvuku pjesama, koje mnogi i danas rado slušaju.

Bend “Krug” nastao je prije 10 godina kao fuzija glazbenika: članova originalne postave grupe “Ekatarina Velika” i skupine ljudi koji su više od dva desetljeća na glazbenoj sceni Beograda. Zajednička ljubav prema muzici, umjetnosti i posebice poštovanje prema jednom od najvećih r’n’r bendova s ovih prostora, koji ih je inspirirao u raznim fazama života. Motiv im je davanje doprinosa u očuvanju sjećanja na Ekatarinu Veliku – Milana, Bojana, Margitu i da, iako svjesni njihove potpune nezamjenjivosti, pruže mogućnost mladim naraštajima koji nisu mogli čuti EKV uživo (a i starijim generacijama da obnove sjećanja), da dio tog duha osjete na koncertu.

1959655_741376759220240_939451267_nKrug EKV tribute svoje koncerte doživljava kao privilegiju da s gostima i publikom podijele fascinaciju jednom od najutjecajnijih i najcjenjenijih rock grupa na ovim prostorima kao i svim, prerano otišlim, genijalnim ljudima i njihovim idejama.Ne moramo uopće ni navoditi koliki je trag Ekatarina Velika ostavila na glazbenoj sceni i koliko je utjecala na mnoge izvođače.

Zagreb će 16.4.2016 imati priliku vratiti se u 80-te i biti dio velike rock priče, koju će ispričati nitko drugi nego muzičari koji su neko vrijeme svirali u tom bandu, a koliko je Ekatarina Velika još uvijek „Velika” svjedoče i puni klubovi širom regije. Nakon koncerta DJ Sish & DJ Shooba nastavljaju večer sa hitovima iz Novog Vala. Koncert počinje od 22:30!

Ulaznice za ovaj jedinstveni koncert nabavite u sustavu Eventim – www.eventim.hr ( Tisak, Tisak Media ) i u klubu Metropolis (svakim danom 09:00h – 02:00h) po cijeni 40 kn do 31.03.2016., od 01.04.2016 po cijeni od 50 kn te na dan koncerta po cijeni od 65 kn.