Koncerti na daljinu | #karantenasessions svakodnevno donosi val optimizma, dobre energije i zdrave zabave

 Svaki dan u 19 sati

Dallas Records je u suradnji sa svojim izvođačima, koji su radi sigurnosti svih odlučili ostati u svojim domovima te tako se boriti za protiv globalne pandemije Covid-19 virusa, pokrenuo inicijativu koja će nasuprot svemu lošem što se oko nas događa, ponuditi val optimizma, dobre energije i zdrave zabave.

Bilo da ste u samoizolaciji ili svojevoljnoj karanteni ili i dalje na radnom mjesto ili pak radite od doma, #karantenasessions koji su ujedno i doprinos inicijativi #slušajdomaće, bit će mala glazbena oaza koja će vjerujemo, pomoći da lakše barem na kratko, uz moć glazbe prebrodite ovu krizu uz vaše omiljene izvođače.

Na facebook stranici Dallas Records (official page) svaki dan u 19 sati moći ćete pratiti live svirke ili posebno snimljene izvedbe izvođača koji će vam se javiti iz intime svoje karantene.

U nizu izvođača koji će se uključiti u #karantenasessions su TuristiDamir Martinović Mrle i Ivanka MazurkijevićNeno Belan, Ivan Dečak | Vatra, TBF, Psihomodo Pop – officialLUCELuka NižetićIvana Radovnikovic, Ivana Banfić, Nikolina Tomljanović, Sandro Bastiančić, Kim VersonBrain HolidaysAtmospheric, Aljoša i Tonka Šerić | PavelBojan Jambrošić i brojna imena koji će svirati za sve vas koji se borite za živote drugih tako što ostajete doma u sigurnosti svoje karantene.

Podržite ovu akciju i svoje omiljene izvođače dijeljenjem video sadržaja u svojim objavama i stavljanjem heštega #karantenasessions.

Prvi #karantenasesssions otvorili su Turisti te iz svog riječkog doma poručili: “Samo ljubav”! 

Donosimo snimku jučerašnje svirke, a za sve ostale izvedbe pratite službenu Facebook stranicu Dallas Recordsa – svaki dan u 19! 

Čuvajte se, volite, ostanite doma i pratite #karantenasessions