Koncertima u dvorištu ALU-a pridružuju se J.R. August, Mary May i Silente

Svi nastupi bit će limitirani na svega 400 posjetitelja

LAA će u suradnji s Akademijom likovnih umjetnosti u Zagrebu krajem rujna organizirati niz koncerata koji će se dogoditi u njezinom dvorištu u Ilici 85.

Nakon najavljenog nastupa Josipe Lisac u petak 25. rujna te koncertne večeri u kojoj će pozornicu podijelit Tram 11 i Stoka, u četvrtak 24. rujna, stiže još sjajnih vijesti! 

Prvi datumski koncert kojeg LAA organizira u dvorištu zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti zajednički je nastup J.R. Augusta i Mary May, a na rasporedu je u srijedu 23. rujna. Niz koncertnih zbivanja zatvorit će Silente, u četvrtak 1. listopada.

J.R. August naš je istaknuti kantautor i producent iz Zaboka, aktulani je vlasnik Porina, RockOffa i Music Puba za najbolji album 2019. godine. Njegov maestralan rad “Dangerous Waters” doslovce je oborio s nogu domaću i regionalnu publiku i medije kao malo koji prije njega, unastoč činjenici da JR stvara na engleskom. Kruna je to dosadašnje karijere ovog izuzetnog glazbenika za kojeg se prvi put više čulo kada je Coldplay na svojoj web stranici predstavio njegov singl “Man With The Magnificent Mind”.

 

J.R.-ov fantastičan live idealno će se složiti s Mary May koja je u problematičnoj 2020. bila i autorski i diskografski aktivna. Jedna od naših najjačih kantautorica objavila je koncertni album koncertni album “Things You Can’t Put Your Finger On / Live”, živu verziju svog izuzetno hvaljenog prvijenca. Krajem lipnja Mary je predstavila singl “The Land Of The Free” rad inspiriran rasnim neredima u Americi.

Dubrovačka pop rock grupa Silente zatvoriti će serijal koncerata koje LAA organizira u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti. U Ilicu 85 bend dolazi u četvrtak, 1. listopada.

Silente će nastupiti u Zagrebu prvi put nakon rasprodanog koncerta u Vintageu u siječnju. Ovaj put stiže pojačan za odličan uspjeh singla “Navečer se srca lome” koji ih je protekla dva mjeseca vratio na vrhove top lista diljem države. Tom pjesmom najavljuju i novi, četvrti studijski album koji će biti objavljen u proljeće 2021., a do tada će ga predstaviti još nekoliko singlova. Prvi od njih stiže već u listopadu i ponovo će udružiti Silente s producetom njihovih najvećih hitova, višestruko nagrađivanim Nikšom Bratošem.

 

Za svaki od najavljenih koncerata u prodaji je samo 400 ulaznica, a cijene su sljedeće: 

J.R August & Mary May – 70 kuna u pretprodaji, 90 kn na dan koncerta
Josipa Lisac – 160 kuna
Tram 11 & Stoka – 80 kuna
Silente – 80 kuna u pretprodaji, 100 kn na dan koncerta

Sva mjesta su kombinacija slobodnog sjedenja i stajanja te nisu numerirana, a ulaznice je moguće nabaviti na svim Eventimovim prodajnim mjestima i online na eventim.hr.

***
Moglo bi vas zanimati: 

Josipa Lisac, Tram 11 i Stoka održat će prve koncerte u dvorištu Akedamije likovnih umjetnosti