Koncertna promocija novog albuma Krešo i Kisele Kiše u VIB-u

kreso-i-kisele-kise

Krešo i Kisele Kiše promoviraju novi album „U potrazi za bijelim zecom“ na Good Vibrationsu, 9. studenog u Vintage Industrial Baru.

Bend Krešo i Kisele Kiše 2008. godine oformljuju članovi demoliranog benda “Bjuti Centar”. Godinu dana kasnije snimljen je demo prvijenac “Još ti nije kasno”, a album je izdan pod etiketom Fat Brek. Drugi album “Još ti nije jasno da ti nije kasno” (također Fat Brek) snimljen je 2013. godine. Na albumu gostuju Shamso 69 (Brkovi), Kristina Radovčić (The Blondes, Šajeta), te Zoran Štajduhar Zoff (Grč). Pobjeda na HR Demo klubu, sudjelovanje u finalu prvog RockOff festivala, dijeljenje stage-a s Marky Ramoneom, Hladnim pivom, Letom 3, M.O.R.T.-om, Brkovima i mnogim drugim bendovima, gostovanja u televizijskim emisijama „Garaža“, „Kod sunca u šest“, „Dobro jutro Hrvatska“, te brojnim radijskim emisijama, što razgovorom, što live nastupom, kao i brojne pozitivne kritike na prva dva albuma i spotove, samo su neka priznanja kvalitete i dobrog rada benda.

Na krilima trećeg albuma, “U potrazi za bijelim zecom” (Fat Brek), Krešo i Kisele Kiše dolaze u Vintage Industrial Bar, a prije same promocije album možete besplatno preuzeti i preslušati. Na njemu se nalazi 16 autorskih pjesama i jedna obrada: „Ti si moj hit“, Grupe 777. Glazba koju ova vesela skupina svira svrstava se u punk/rock, sa zafrkantskim tekstovima “iz naroda”. Većinu pjesama napisao je Krešimir Burić, dok se za aranžman pobrinuo cijeli bend. Album je snimljen u studiju HRT- a, kao nagrada za pobjedu na trećoj sezoni festivala “HR demo klub”, a početkom rujna izašao je posljednji i aktualni singl i spot benda „Veseli stroj“.

Informacije o ulaznicama slijede uskoro.