Koncertno veselje u Vintage Industrialu uz M.O.R.T i Garage in July

Veseli punk blueseri iz Cetinjske krajine M.O.R.T. te  izvrsna osječka rock blues trojka Garage in July održat će u četvrtak 23. ožujka koncert u Vintage Industrialu.

M.O.R.T. je beskompromisni autorski punk – blues band iz Sinja, žestokog zvuka i živih nastupa. Kostur benda, John, Zvrk i Kikos, postoji kroz bezumno životarenje još od jeseni 2003. godine. Krajem 2012. godine sretno se spotiču o bubnjara Milu i snimaju prvi puni demo album ˝Vrhunsko dno˝, koji je objavljen u ljeto 2013. Otada su održali brojne nastupe u Hrvatskoj, BiH, Sloveniji, Srbiji i Crnoj Gori; što samostalne, što na festivalima od kojih se ističe pobjeda na Jelen Demofestu u Banjoj Luci, pobjeda na Rock Off-u, finale HR demo kluba 2012. i treće mjesto na WHF-u 2013.

U srpnju 2014. godine izlazi album ˝Odjel za žešće˝ koji je pobrao odlične kritike i epitet „albuma godine“ na svim glazbenim portalima. 2015. godine bend je nominiran za nagradu PORIN u kategoriji novi izvođač. Osim svega navedenog M.O.R.T. bjesomučno živi na turnejama. Krajem 2015. snimaju novi album ˝Tužna kocka˝ koji je objavljen u travnju 2016. i koji je ponovno oduševio kritiku i publiku.  Album je bio nominiran za nagradu Porin u kategoriji ‘najbolji rock album’, a u veljači 2017. godine s njega je skinut novi single i video spot ‘Najljepša priča’.

Večer će otvoriti baranjski swamp ‘n’ roll bend Garage in July. Garage in July je visokooktanski Swamp ‘n’ Roll sastav. Mladići začarani duhom Delte.

Misija je jednostavna – “prenositi naslijeđe Groove-a. Osjećati ritam Delte znači ostati zdrav i snažan u ovim šugavim i umjetnim vremenima. Mi smo velika djeca, a odrasti je samo zamka. Buka i znoj. Ljubav i Swamp ‘n’ Roll”.

Početak koncerta zakazan je za 21:30 h. Cijena ulaznica u pretprodaji 40 kuna, a na dan koncerta 50 kuna. Ulaznice u pretprodaji mogu se nabaviti u klubu Kavez (Savska 160), Vintage Industrialu te u Dirty Old shopu (Tratinska 18)