Korn će odsvirati virtualni koncert dok se fanovi bore protiv čudovišta u novoj igrici

Tijekom virtualnog nastupa fanovi će imati priliku čuti novu pjesmu Korna koja će se naći na najavljenom studijskom izdanju

Dok iščekuju novi studijski album “The Nothing”, fanovi Korna mogu se pridružiti bendu “u najbrutalnijem mosh-pitu ikad” i pritom “ubijati čudovišta”. Naravno radi se o virtualnom koncertu u sklopu AdventureQuest Worlds, 2D i 3D koje će se održati u realnom vremenu 20. kolovoza.

Pozivnicu fanovima bend je uputio preko svog Twitter profila, a Artix Entertainment, dizajneri igrice najavili su da je ona više od video doživljaja te da će svi uključeni tijekom virtualnog nastupa imati priliku čuti novu pjesmu Korna koja će se naći na najavljenom studijskom izdanju. Ovo virtualno iskustvo je besplatno za gamere, no u prodaji su i posebni paketi koji uključuju “brendirane predmete odobrene od strane benda, Heavy Metal Mosh Pit oklop, ekskluzivne propusnice koje vam dozvoljavaju da se preobrazite u nove čudovišne oblike, osiguravaju nove bonus avanture pa čak i backstage pass za virtualno backstage iskustvo s virtualnim bendom s kojim možete opaliti virtualni selfie.” Kako će bend izgledati u ovoj video igrici možete otkriti na službenoj web stranici Artix Entertainmenta na poveznici ovdje.

Trinaesto studijsko izdanje popularnog benda najavljeno je za 13. rujna, a njegovu temu pjevač Jonathan Davis opisao je kao vječitu borbu između dobra i zla. Gitarist Brian “Head” Welch je također ranije za Consequence of Sound magazin izjavio kako u rukavu imaju “nekoliko sjajnih dosad neiskorištenih trikova” i da je riječ o nekim zabavnim stvarima s kojima će fanovi biti ugodno iznenađeni. Ova video igrica vjerojatno je jedan od tih trikova.

Album je dosad predstavljen singlovima “You’ll Never Find Me” i “Cold”, a novi ćemo dočekati premijerno u sklopu AdventureQuest Worlds sljedeći utorak.