KoRn feat. Skrillex – novi video i dubstep na maksimumu

korn

Korn je prije nekoliko mjeseci morao otkazati objavu svog dubstep EP-a što će se možda pokazati jednom od boljih odluka koju su donijeli. Nakon uspjeha njihovog singla Get Up, javio se novi interes za bend na kakav nisu baš naišli prilikom objave njihovog posljednjeg albuma Korn III: Remember Who You Are. Projekt sada znan pod imenom The Path to Totality, proširen je na format albuma koji bi trebao biti objavljen krajem ove godine, a usput se bend zabavlja i stvaranjem pjesama za video igrice.

Navedeni singl Get up objavljen je prije pola godine no bend je tek jučer objavio i službeni video uradak za pjesmu.

Ovo je prva stvar koja je zakotrljala Korn u svijet dubstepa. Sve pjesme na albumu su snimljene u suradnji s glazbenicima i producentima specijaliziranima u elektronskoj glazbi. Na prvom singlu, suradnja je odrađena s Skrillexom, američkim complextro producentom i nekadašnjim frontmanom benda From First to Last, koji se pojavljuje na još dvije stvari na albumu.

The Path of Totality bit će dostupan u dvije verzije – standardnom albumu s jedanaest pjesama te deluxe izdanju koje će uključivati DVD Encounter, koji je Korn snimio u rodnom Bakersfieldu.