Krenula prodaja ulaznica za zadarski koncert Prodigya

THEPRODIGY

Ulaznice za Jazine Open Air, koji ove godine predvode britanske electro-punk legende na svojoj potencijalno posljednjoj turneji, krenule su u prodaju danas od 9h.

Zainteresirani će do nedjelje, 8 svibnja, moći kupiti ulaznice po early bird cijeni od 190kn, a nakon toga cijena poskupljuje na 220 kn i takva će ostati do 30. lipnja. Na dan koncerta, u petak 1. srpnja za ulaz će trebati izdvojiti 250 kn.

Ulaznice se mogu pronaći u sustavu Eventima, najvećoj prodajnoj mreži specijaliziranoj za prodaju ulaznica kod nas, te online na www.eventim.hr. Unutar prodajnih mjesta Eventima nalaze se svi kiosci Tiska, Tisak Media Centri, Petrolove pumpe i Exclusive Change mjenjačnice, kao i niz manjih, nezavisnih prodajnih mjesta poput Dancing Bear dućana u Zagrebu, Splitu I Osijeku, Dallas Music Shopa u Rijeci ili zagrebačkih Aquarius CD Shopa, Dirty Old Shopa i Rockmarka. Najdetaljniji popis svih mjesta nalazi se na Eventimovoj web stranici.

Prošlo je tri godine otkad su Liam Howlett, Keith Flint i Maxim posljednji put nastupili u Dalmaciji. Više od 15.000 fanova svjedočilo je vrućoj i naelektriziranoj večeri u Šibeniku u kojoj je kultni trojac isporučio show kakav se nije ponovio sljedeća tri ljeta. Sve do ovog. Potvrda nastupa Prodigyja u Zadru definitivno je najveća glazbena vijest proteklog tjedna u Hrvatskoj. Fantastične reakcije pristižu sa svih strana, a u samo nekoliko dana Facebook event okupio je više od 8300 fanova iz Hrvatske i susjednih zemalja. Možda i posljednja prilika da fanovi uživo poslušaju Liama, Keitha i Maxima stvorili su od ovog koncerta najočekivaniji open air događaj prvog djela ljeta kod nas.

Jazine Open Air poslužit će tako i kao svojevrsno zagrijavanje za dolazak benda u Novi Sad, na službeno najbolji europski festival i jednu od najvećih europskih turističkih atrakcija – Exit Festival. Ovogodišnje izdanje festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi održat će se od 7. do 10. srpnja, a upravo će posljednju večer označiti nastup Prodigyja na glavnoj pozornici.