Krešo i Kisele Kiše – “Veseli stroj”

“Veseli stroj” prvi je singl s riječkih punkera Krešo i Kisele Kiše, a njime je najavljen i novi atudijski album “U potrazi za bijelim zecom”. Tekst i glazbu novog singla potpisuje Krešimir Burić, dok su za aranžman zaduženi Krešo i Kisele Kiše.

Spot je snimljen pod redateljskom palicom Tene Ružić, a u spotu se, osim članova benda, pojavljuju riječki glumci Nikolina Vorić i Igor Kondić. Vizualno zabavan, spot je snimljen u jednom neprekidnom kadru. Kameru je vodio Leo Vitasović, a postprodukciju Anis Galijatović, uz asistenciju Luke Bešlića. Krenuvši od ideje jednog kadra, spot je vizualizacija nastanka Veselog stroja koji od šljiva radi alkohol te vesele atmosfere koju taj čin podrazumijeva.

Album “U potrazi za bijelim zecom”, koji će uskoro biti ponuđen za besplatno skidanje, snimljen je u studiju HRTa u Zagrebu, kao nagrada za pobjedu treće sezone HR demo kluba, dok je za mix/master zadužen Dražen Gavrilović iz zagrebačkog Pod.room studija. Bend uz to najavljuje skoru promociju novog albuma po Hrvatskoj i susjednim zemljama.