Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Dina: Drugi dio- Donosimo prvi pogled na najiščekivaniji film godine

I iako u dugo očekivanom nastavku glume Zendaya, Timothée Chalamet, Florence Pugh i Dave Bautista, ćelavi Austin Butler je izazvao glavno zanimanje za nastavak filma

Službeni trailer za “Dina: Drugi dio” dolazi danas tijekom dana, ali Warner Bros. je već ponudio mali dio filma, i iako u dugo očekivanom nastavku glume Zendaya, Timothée Chalamet, Florence Pugh i Dave Bautista, ćelavi Austin Butler je izazvao glavno zanimanje za nastavak filma. Glumac nominiran za Oscara trebao bi glumiti negativca, Feyd-Rautha, a u skladu s filmskim prikazom Harkonnena (Bautista i Stellan Skarsgård također su iz iste izvanzemaljske rase), Butler je potpuno ćelav.



Prema Entertainment Weeklyju, Feyd-Rautha je “mladi princ koji bi mogao predstavljati veću prijetnju bilo Skarsgardovom spletkarenom Baronu ili Bautistinom bijesnom Rabbanu” herojima koje smo svi upoznali u prvom dijelu Dunea. Trailer također (konačno) prikazuje Paula Atreidesa (Chalamet) kako jaše pješčanog crva – nešto što su fanovi tražili u prvom filmu – i obećava više snimaka Chani (Zendaya), koja se samo kratko pojavila prvi put.

 

“Dina: Drugi dio” bi u kina trebao stići 3. studenog. Jedva ga čekamo!

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime