Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Kim Kardashian će glumiti u 12. sezoni Američke horor priče

Za razliku od prethodnih sezona, koje su bile izvorne priče temeljene na različitim temama, ova sezona će se dijelom temeljiti na nadolazećem romanu Danielle Valentine 'Delicate Condition'

Kim Kardashian službeno je pronašla svoj sljedeći “posao”. Mogulica se pridružila ekipi 12. sezone “American Horror Story”/ “Američke horor priče” i pojavit će se uz Emmu Roberts u novoj sezoni. Kardashian je vijest otkrila na svom Instagramu, podijelivši video uz jezivu glazbu. Snimka otkriva da ona i Roberts glume u novom poglavlju antologijske serije pod nazivom “Delicate”. Roberts je podijelila isti video na svom Instagramu zajedno s natpisom, “Ovog ljeta… Kim i ja smo DELIKATNE.”

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)



Variety je potvrdio vijest nedugo nakon što je Kardashian objavila video, a predstavnik tvorca ” Američke horor priče”, Ryana Murphyja, rekao je izdanju da je lik osmišljen posebno za nju. Kardashianin debi u ” Američke horor priče” bit će njezina najveća glumačka uloga do sada. Imala je manje uloge u “Disaster Movie” iz 2008., “CSI: NY” iz 2009. i “Drop Dead Diva” iz 2012., među ostalima, a u godinama nakon toga snimila je niz visokoprofilnih epizodnih uloga i vodila epizodu “Subotom navečer uživo.” Također je nastavila raditi na svojim poslovnim i reality TV projektima, a treća sezona “The Kardashians” stiže na Disney+ 25. svibnja.

Kardashian i Roberts će se pridružiti Matt Czuchry iz “Gilmore Girls” i “The Resident”, koji će također debitirati u AHS-u u nadolazećoj sezoni, piše The Hollywood Reporter. Spisateljica “American Horror Story” i “American Crime Story” Halley Feiffer bit će voditeljica i scenaristica za sve epizode sezone.

Koja je tema 12. sezone Američke horor priče?

Ova sezona će se zvati Američka horor priča: Delicate. Za razliku od prethodnih sezona, koje su bile izvorne priče temeljene na različitim temama, ova sezona će se dijelom temeljiti na nadolazećem romanu Danielle Valentine “Delicate Condition”.

Roman, koji će biti objavljen u kolovozu, “opisuje se kao uzbudljiv triler o ženi koja postaje uvjerena da se zlokobna figura jako trudi osigurati da nikada ne ostane trudna”. Također je opisana kao “feminističko ažuriranje Rosemaryne bebe koje smo svi trebali”, prema autorici Andrei Bartz.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime