Subota, 23 ožujka, 2024

Ljubav ili posao: Što nam sve donosi treća sezona Emily u Parizu?

Treća sezona dovodi Emily na raskrižje, birajući između ljubavni i profesionalnih prilika. Može li žonglirati sa svime što joj se događa u životu?

Lily Collins se vratila kao “Emily u Parizu”. Netflix je objavio puni trailer za treću sezonu svoje hit humoristične serije. Novi video otkriva kako Emily Cooper nastavlja raditi svoj posao iz snova u francuskoj marketinškoj tvrtki, dok žonglira s novim romansama i prijateljstvima. Uz svoju tipično zadivljujuću garderobu, junakinja putuje po Francuskoj i – da – još uvijek usavršava svoj francuski.



Treća sezona dovodi Emily na raskrižje, birajući između ljubavni i profesionalnih prilika. Može li žonglirati sa svime što joj se događa u životu? Au contraire, Emily — morat će se odlučiti kako želi da se razvija njezina francuska budućnost, birajući između dva različita puta.

Stiže nam i četvrta sezona

Svih 10 epizoda nove sezone bit će prikazano na Netflixu 21. prosinca. Kreator i voditelj emisije Darren Star vraća se na čelo treće sezone. Uz Collins, stalni glumci serijala koji se vraćaju uključuju Philippine Leroy-Beaulieu, Lucasa Brava, Ashley Park, Camille Razat, Samuela Arnolda, Bruna Goueryja, Williama Abadieja i Luciena Laviscounta, koji se seriji pridružio u drugoj sezoni u stalnoj ulozi, ali sada je promoviran u glavnu ulogu. 

U siječnju je Netflix potvrdio da će se četvrta sezona serije producirati nakon izlaska nadolazeće treće sezone. Mi se jedva čekamo opustiti uz Emily i njezine zgode i nezgode, a i nikada ne možemo odbiti Pariz, makar na televiziji.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime