Nedjelja, 24 ožujka, 2024

TOP 10: Najbolje pjesme iz serije Family Guy

Jedna od najpopularnijih animiranih serija za odrasle sadrži i kvalitetan soundtrack, a u nastavku vam donosimo 10 najboljih pjesama koje su se u njoj mogle čuti

“Family Guy” je humoristična animirana serija koja se emitira od 1999. i broji 20 sezona. Serija pod vodstvom Setha MacFarlanea se vrti oko života disfunkcionalne obitelji Griffin u izmišljenom gradu Quahog. Iako su šale ponekad besmislene i čudne, upravo su zbog toga i smiješne. 



Jedna od najpopularnijih animiranih serija za odrasle sadrži i kvalitetan soundtrack, a u nastavku vam donosimo 10 najboljih pjesama koje su se u njoj mogle čuti. 

10/ ‘Family Guy Theme Song’ 

Prva pjesma koja se čuje, i vrlo pamtljiva. MacFarlane je uvodnom pjesmom, koja podsjeća na filmove “Singing in the Rain” i “Footlight Parade”, odmah na početku serije pokazao svoju ljubav prema brodvejskoj glazbi. 

 

9/ ‘Thank The Whites’

“Thank The Whites” je parodija na Sinatrinu “Pass Me By”, a najsmješniji trenutak može se čuti na samom kraju scene.

 

8/ ‘My Drunken Irish Dad’

“My Drunken Irish Dad” se nalazi u epizodi u kojoj jedan od glavnih likova upoznaje svog biološkog oca. Nominirana je za nagradu Emmy.  

 

7/ ‘It’s a Wonderful Day for Pie’

Cijela epizoda u kojoj se nalazi “It’s a Wonderful Day for Pie” je remek djelo – svi su likovi nacrtani kao Disneyjevi likovi, a i sama je pjesma u klasičnom Disney obliku.   

 

6/ ‘All I Really Want for Christmas’

Božićnim epizodama serije vesele se svi njeni gledatelji. “All I Really Want for Christmas” je uvodna pjesma jedne od takvih, epizode “Road to the North Pole”.

 

5/ ‘Gotta Give up the Toad’

Ova je pjesma parodija na “You’re The One That I Want” iz poznatog filma “Grease”. Odličan tekst pjesme te animacija ostavlja nostalgićan dojam, a dugogodišnje obožavatelje serije podsjeća i prve sezone. 

 

4/ ‘Christmastime is Killing Us’

Još jedna odlična pjesma iz epizode “Road to the North Pole”, inspirirana glazbom Dannyja Elfmana koja je napisana za filmove Tima Burtona.

 

3/ ‘This House is Freakin’ Sweet’

“This House is Freakin’ Sweet” je jedna od najranijih parodija u seriji – ovaj put parodija na pjesmu “I Think I’m Gonna Like it Here” iz mjuzikla “Annie”. 

 

2/ ‘The FCC Song’

“FCC Song” zapravo je satira o uštogljenim ljudima koj cenzuriraju emisiju.

 

1/ ‘A Bag of Weed’ 

Najbolja pjesma iz serije “Family Guy” bez sumnje je “A Bag of weed”, a parodija je na pjesmu “Me Ol’ Bamboo” iz mjuzikla “Chitty Chitty Bang Bang”.

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime