Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Znamo kada izlazi druga sezona serije And Just Like That!

Streamer je otkrio uzbudljiv novi teaser trailer koji je 'pun iznenađenja', uključujući obilje seksa i veliki povratak omiljenog lika obožavatelja

I upravo tako, druga sezona spin-offa Seks i grada ima datum premijere — i potpuno novi teaser trailer! HBO Max je u najavio da će se nadolazeća druga sezona “I Just Like That…” vratiti ovog lipnja. U seriji glume Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis, Mario Cantone, Evan Handler, David Eigenberg, Nicole Ari Parker, Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Christopher Jackson, Niall Cunningham, Cathy Ang i Alexa Swinton.



Uz tu vijest, streamer je otkrio uzbudljiv novi teaser trailer koji je “pun iznenađenja”, uključujući obilje seksa i veliki povratak omiljenog lika obožavatelja. “Ako imate sreće, uvijek možete računati na svoje najbliže prijatelje”, kaže Carrie Bradshaw iz Parkera. “Svi smo blaženo nesvjesni kada će nam se životi promijeniti.”

Miranda (Nixon) također zadirkuje “veliki korak naprijed” za svoju cvjetajuću vezu s Che (Ramírez) nakon rastave od dugogodišnjeg supruga Stevea (Eigenberg). Što se tiče Carrie, ona je imala puno “seksa za izlazak iz tuge” nakon smrti njezina supruga, Face (Chris Noth). “To je samo seks”, kaže ona, također napominjući da je “život prekratak da ne probamo nešto novo”.

Mnogo iznenađenja

Ali najveće iznenađenje koje dolazi Carrie u život, povezano je s njezinom prošlošću. Njezin dečko Aidan Shaw (John Corbett) ponovno se pojavljuje u njezinom životu, a obožavatelji ga mogu kratko vidjeti na kraju trailera. U rujnu su i Parker (57) i Ramírez (47) zadirkivali nadolazeću drugu sezonu objavama na društvenim mrežama otkrivajući da je rad počeo.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by And Just Like That… (@justlikethatmax)

Prva sezona serija “And Just Like That…” objavljena je na HBO Maxu više od 23 godine nakon prve premijere “Seks i grada” na HBO-u. Originalna serija je napravila prvi korak kada je premijerno prikazana 1998. godine, ne samo zbog otvorene rasprave o seksu i ljubavi, već i zbog simpatičnog portreta ženskog prijateljstva i odanosti između žena koje žele karijeru.

Naslovna fotografija: @justlikethat

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime