Lačni Franz – “Svako dobro”

Legendarni slovenski bend Lačni Franz pod vodstvom Zorana Predina, prošle godine je objavio studijski album “Svako dobro” u izdanju Croatia Recordsa. Taj je album glazbena kritika uvrstila među najbolje prošlogodišnje albume. Nakon singlova “Daj pusu, daj pusu” i “Vaš as na deset”, bend predstavlja spot za treći singl “Svako dobro”.

Spot je snimljen u zagrebačkoj Tvornici kulture gdje je Zoran Predin uz pomlađeni sastav koji čine Anej Kočevar (bas), Luka Čadež (bubanj), Boštjan Artiček (klavijature) i Klemen Lombar (gitara) nastupom oduševio publiku. Režiju spota potpisuje Dinko Passini.

Album “Svako dobro” je nedvojbeno jedan od najiščekivanijih albuma zadnjih godina i najvećih diskografskih događaja u regiji, koji donosi deset Predinovih autorskih pjesama, a svoj doprinos kao autor glazbe na jednoj pjesmi je dao i Oto Rimele. Snimanje, miks, mastering i produkciju albuma potpisuje Anej Kočevar. Zanimljivo likovno oblikovanje potpisuje Špela Nebec. Na albumu “Svako dobro”, Predin i njegov sastav donose fantastičnu kombinaciju onoga po čemu su pojedinačno i zajedno i zaslužili svoj status – odlične, žive bendovske svirke i inteligentno duhovitih tekstova osobne i društvene tematike.

Više informacija o Lačnom Franzu i Predinu moguće je pronaći na Predinovoj internetskoj stranici http://predin.com/, kao i na Facebook stranicama: https://www.facebook.com/Lacnifranzofficial i https://www.facebook.com/predin.zoran.