Laka, Kiša metaka, Čudnoređe nova imena 9. Ferragosto JAM-a

fjam9

U line up Ferragosta JAM 9 dodano je 17 novih izvođača. Tako se do sada najavljenima: Elementalu, Atheist Rapu, Augustama, Pipschips&videoclipsima, M.O.R.T.u, Brutu, Kawasaki 3p-u, ABOP-u, Grupi Ti, Josipi Lisac, Muscle Tribeu, Lady Jeleni, Bad Copyu, Lovely Qunces i One Step Awayu pridružili na Piknik stageu: Laka, Kiša Metaka, Miki Solus, Loš Primjer i Fast Response. Na Ištekani stage dolaze Billie Joan i Ognjen Čudnoređe. Kroz #DobroJutro stage i Silent stage proći će Plastic Knives, Beat Busters, BLAW:BLAW, Revolt DJ’s, Bassinga!, Naša Stvar, #DJFJ crew, DJ Ervin Mandari i dj VRH, a za Dance Hard stage bit će zadužen dj Kneža.

Za vizualni identitet ovogodišnjeg izdanja festivala pobrinula se mlada zagrebačka dizajnerica HANA. Ferragosto JAM se održava od 4. do 7. kolovoza u Orahovici na Orahvačkom jezeru.

Festivalske ulaznice u pretprodaji po cijeni 95kn mogu se kupiti na entrio.hr ili na entrio prodajnim mjestima do 1.6. kada cijena raste! Festivalska Ulaznica uključuju ulaz na sve dane i sve pozornice na festivalu, popust na vlak, besplatni prijevoz od kolodvora do jezera i natrag, te besplatan kamp u prostoru predviđenom za to.