Lana Del Rey objavila zbirku čitane poezije!

Glazbu potpisuje kantautor i producent Jack Antonoff

(Lana Del Rey, fotografija: Chuck Grant)

Nakon što je prošlogodišnjim albumom „Norman Fucking Rockwell!” osvojila brojne pohvale kritičara i publike te ostvarila nominaciju za nagradu Grammy u kategoriji Albuma godineLana Del Rey je objavila audioknjigu „Violet Bent Backwards Over The Grass”, na kojoj publika ima priliku slušati Laninu poeziju. 

Među 14 pjesama koje je Lana na izdanju recitirala uz glazbu za koju je zaslužan kantautor i producent Jack Antonoff našla se i “LA Who Am I To Love You”, koja je dostupna za slušanje na digitalnim glazbenim servisima. 

„Neke od pjesama napisala sam odjednom, dok sam druge analizirala od riječi do riječi da ih dovedem do savršenstva. Eklektične su, iskrene i ne trude se biti nešto što nisu, zbog toga sam jako ponosna na njih”, otkrila je glazbenica.

Dok je audioknjiga u digitalnom formatu dostupna već danas, u fizičkom će obliku biti dostupna od 2. listopada, a formati na kojima će se naći bit će CDkaseta i vinil. Del Rey izdanje planira objaviti i u obliku knjige s tvrdim uvezom, a u tom će formatu biti dostupno od 29. rujna.

(Violet Bent Backwards Over The Grass, kolekcijsko izdanje)

Laninu poeziju možete slušati ovdje: umhr.lnk.to/audiobookLana, a različita izdanja ove zbirke dostupna su za prednarudžbu na službenoj stranici Lane Del Rey: lanadelrey.com/

„Violet Bent Backwards Over The Grass” nije jedino izdanje koje je glazbenica pripremila za ovu godinu – njen sedmi studijski album „Chemtrails Over The Country Club” na police stiže 5. rujna.

***
Moglo bi vas zanimati: 

Ariana Grande, Miley Cyrus, Lana Del Rey i mnogi drugi snimili soundtrack za Čarlijeve anđele