Las Vegas show u božićnom izdanju

Glazbeno artistički koncept donosi realističnu scenografiju, prekrasne plesačice u raskošnim Las Vegas kostimima, akrobate, vatromet, čak i plesnu školu swinga

Nakon prvog rasprodanog Las Vegas showa, održanog ove godine u Laubi sa 1200 gostiju, ovaj jedinstveni show donosi raskoš, vatromet, poznata imena i puno dobre zabave u Tvornicu Kulture 5.12. u božićnoj verziji!

Las Vegas show se od drugih tematskih događanja izdvaja svojim programom koji je izuzetno zabavan, dinamičan i šaren. Kroz šest tematskih dijelova showa na koje je podijeljen (Rat Pack, Italia, Rock and Roll, Elvis Presley the King, Hollywood, Christmas songs) uživat ćete u posebnim izvedbama poznatih klasika poput “Suspicious Minds”, “Fly Me to the Moon”, “Let’s Twist Again”, “Crazy Little Thing Called Love” i dr.

Domaćin showa bit će Robert Mareković, lider banda Swingers i cijenjeno radijsko voditeljsko ime. Band je sastavljen od 11 članova, stoga se mogu očekivati fantastični aranžmani poznatih glazbenih brojeva.

Ovaj glazbeno artistički koncept sa sobom donosi realističnu scenografiju, nezaobilazne i prekrasne plesačice u raskošnim Las Vegas kostimima, akrobate, vatromet, čak i plesnu školu swinga za sve zainteresirane posjetitelje!

Veliki hit prvog Las Vegas Showa bilo je 250 vjenčanih parova, stoga se i ovaj put priprema kapelica u kojoj će imitator Elvisa Presleya “vjenčati” sve parove koji to budu željeli. Za uspomenu će dobiti i Las Vegas certifikat kao potvrdu “vjenčanja”, te sliku iz photo bootha.

Sam Las Vegas show traje nešto više od 150 minuta, nakon čega će plesni podij do ranih jutarnjih sati zagrijati DJ gost iznenađenja.
Ukoliko ste ljubitelji raskoša i fantastične glazbe, nikako nemojte propustiti ovaj show koji se rijetko može vidjeti i čuti.


Ulaznice za drugo izdanje Las Vegas showa koje nas u četvrtak, 05. prosinca u 21 sat očekuje u Tvornici Kulture, mogu se kupiti online putem Eventim.hr  i Entrio.hr  sustava.