Legenda hrvatske glazbe, Jimmy Stanić izvodi presjek karijere u Vintage Industrialu

Prvi dan ožujka u Vintage Industrial Baru obilježit će koncert zagrebačke i hrvatske glazbene legende, Jimmy Stanića, koji će uz pjevačke bravure pružiti publici i stand-up rutine koje publika smatra posebno šarmantnima.

Stjepan Jimmy Stanić, doajen hrvatske zabavne i jazz glazbe, unatoč poodmaklim godinama, na glazbenoj je sceni i dalje aktivan. Bistra duha, čista glasa i zadivljujuće energije, na pozornici priziva duh glazbe čija vrijednost „nikad neće proć“ i koju upravo on – šarmantan, duhovit i vječno mlad utjelovljuje.

Stariju je publiku već odavno osvojio, a mlađa ga tek otkriva. Njegovi su nastupi na ovim prostorima jedinstveni ne samo zbog vrhunske interpretacije jazz-standarda te evergrina nego i duhovitih „intermezza“. Uza sve to, Jimmy izvodi i predratne, već pomalo zaboravljene šlagere sa zagrebačkim štihom. A kad mu se na pozornici pridruži i supruga Barbara, probudi se duh staroga građanskog Zagreba.

Bravuroznim Jimmyjevim nastupima nemali doprinos daje i Scharf trio, trolist vrsnih instrumentalista u njegovoj pratnji – pijanist Julije Njikoš, gitarist Mario Igrec i kontrabasist Mladen Baraković.

Karte su u prodaji po cijeni od 45/60kn, a pronaći ih možete u Vintage Industrialu (Savska cesta 160) i Dirty Old Shop (Tratinska 18).