Lela Kaplowitz – fantastična glazbena večer u Lisinskom 

Dugoočekivani promotivni koncert najnovijeg albuma "To One" 

Cijenjena jazz diva, vokalistica i skladateljica Lela Kaplowitz održala je u nedjelju 16.2.2020. u Maloj dvorani Lisinski dugoočekivani promotivni koncert najnovijeg albuma  “To One” kojeg je u 2019. g. izdala američka izdavačka kuća Parma Recordings iz New Hampshirea, SAD

U pratnji vrhunskih glazbenika – supruga Joea Kaplowitza te Elvisa Penave, Vladimira Samardžića i Dade Marinkovića, Lela je potpuno očarala publiku u dvorani ispunjenoj do posljednjeg sjedala. Na violini i kao vokalistica nastupila je i fantastična Lucia Kaplowitz, četraestogodišnja perspektivna glazbenica, kći para Kaplowitz.

Publika je uživala u skladbama s novog albuma  – Love is All There Is (za koju je nedavno snimljen i spot), You Will See, With Every Breath, 300 Years of Silence te svim glazbenim slasticama ove jedinstvene glazbene večeri na kojoj su glazbenicu, njen bend i goste dva puta vraćali na pozornicu ispunjenu pozitivnom energijom.

Gosti koncerta bili su Valerija Nikolovska, Hrvoje Rupčić, Davor Križić, Marko First te zbor Messengers.

Nedjeljnom koncertu u Lisinskom predhodio je koncert održan u prestižnoj, svjetski poznatoj koncertnoj dvorani Carnegie Hall u New Yorku, u rujnu 2019. organiziran uz financijsku podršku nagrade International koju je Lela Kaplowitz osvojila početkom 2019.g. preko natječaja HDS ZAMPa.

(Izvještaj i fotografije: To One Project)