LET 3 ima novi singl – ”ZLATO”

Let3 objavili su novi singl “Zlato” kao uvod u novi studijski album “Angela Merkel sere”. Album su već najavili singlovi “Divljakuša”, “Prdni majko” i posljednji “Gladni”, a premijerno su ga dva puta odsvirali na prošlogodišnjem velikom koncertu u Laubi gdje su i otkrili pokretni zlatni spomenik njemačkoj kancelarki.

Na najvećem zagrebačkom koncertu koji slijedi 12. veljače u Domu sportova dočekuju Valentinovo s protestom i geslom ”Ništa ljubav, samo karanje” i proglašavaju antipraznik – Antivalentinovo!
Podsjećamo da su ulaznice za LET3 ANTIVALENTINOVO koncert već u prodaji i to po jedinstvenoj cijeni od 80 kn za jednu ulaznicu koja vrijedi za dvoje, dok će cijena ulaznice za dvoje na dan koncerta biti 100 kn, a mogu se kupiti u sustavu Eventima, Dirty Old Shopu i Dallas Music Shopu u Rijeci.

Također, na koncertu će se ekskluzivno i premijerno, po posebnoj promotivnoj early bird cijeni moći kupiti i novi, dugoočekivani studijski album Leta3 ”Angela Merkel sere” i to u limitiranoj nakladi, koja će kao bonus sadržavati i album projekta ‘Strukturne ptice ft. MrLee & IvaneSky’.