Let 3 na krilima nominacija za najbolji album godine odlaze u Irsku

Foto: Ella Valentić

U Dublinu će, u Poison Roomsu, 25. ožujka LET3 predstaviti pjesme s albuma “Angela Merkel sere” kao i svoje ostale prepoznatljive singlove kojima su izazivali negodovanja određenog dijela javnosti na domaćem terenu.

Foto: Ella Valentić

LET3 je oduvijek bio kritičar okoline, a ni danas ne prestaje ukazivati na društvena stanja. Mlada i iseljena Hrvatska tako će uživati u svom novom glavnom gradu Dublinu u svojevrsnom spektaklu kojim će Letovci obilježiti blagdan svetog Patrika. Uvijek drugačiji, ne sumnjamo da će napraviti najbolji after-aftera svetog Patrika.

Mrle se izrazito veseli odlasku u Dublin uz komentar: ”Pička je loša; guzica je slatka!”

Sinoć su objavljeni finalisti 24. izdanja Glazbene nagrade Porin. Aktualni album Leta 3 ”Angela Merkel sere” osvojio je 3 nominacije i to u kategorijama Najbolji album godine, Najbolji album rock glazbe i Najbolje likovno oblikovanje.

Iza Letovaca je još jedan koncertni spektakl Antivalentinovo 2 na kojem je mala dvorana Doma sportova pulsirala u ritmu rock glazbe. Sjajno raspoloženi bendovi i fantastična publika garancija su da će se jednodnevni rock festival sa preko 5 sati programa ponoviti dogodine na Antivalentinovu 3.