Let3 doslovno eksplodirao svirkom i energijom na pozornici Antivalentinova 2

Let 3, Antivalentinovo 2 u Domu sportova

U subotu navečer puna mala dvorana zagrebačkog Doma sportova pulsirala je u ritmu rock glazbe na koncertnom spektaklu Antivalentinovo 2, na krilima sjajno raspoloženih bendova i fantastične publike, pod pokroviteljstvom jabukovače Stari lisac.

Koncert su otvorili S3ngs, odličan mladi rock bend, koji je osvojio publiku koja se okupila u dvorani i već nakon prvih nekoliko pjesama žestokom svirkom najavio da nas čeka prava rockerska fešta. Nakon njih na pozornicu se popeo Stampedo, predvođen sjajnom Ivankom Mazurkijević i oduševio svojom eklektičnom kombinacijom pop, rock, šlager i kabaret glazbe, a tek su nas čekali nastupi zvijezda večeri – Psihomodo Popa i Leta3.

Foto: Stari Lisac/Dallas Records facebook

Na prvi takt prve pjesme Psihomodo Popa dvorana je bila na nogama. Psihomodo koji se ovdje predstavio u svojoj bazičnoj postavi, bez klavijatura, a u sat i pol svirke protutnjali su kroz svoju pjesmaricu nakrcanu klasičnim rock hitovima.

Foto: Stari Lisac/Dallas Records facebook

Veliko finale Antivalentinova 2 i ove je godine pripalo Letu3, začetnicima festivala, koji je ove godine održan pod novim, u narodu već općeprihvaćenim sloganom ‘Ništa ljubav, turbo karanje’. Let3 je svoj, gotovo dvosatni nastup nakrcao hitovima, a otvorili su premijernom izvedbom nove pjesme ‘Karmen’. Upravo je ta pjesma, kao i istoimena opera bila izazov i inspiracija modnom kreatoru Juraju Zigmanu za nove Let3 kostime ukrašene Barbie lutkicama i kondomima koje je bend također premijerno predstavio u subotu navečer u Domu sportova.

Nakon Karmen uslijedila je ‘Artemida’ i onda je u erupciji oduševljenja publike Let3 doslovno eksplodirao svirkom i energijom na pozornici isporučivši nam možda i jedan od ponajboljih nastupa u posljednje vrijeme. ‘Profesor Jakov’, ‘Omađijaj me’, ‘Mazi’, ‘Tazi, tazi’, ‘Drama’, ‘999’ i posebno ‘Riječke pičke’ prije bisa uz masovno skandiranje pune dvorane, dozvali su Letovce natrag na binu i još svirke tijekom koje se oduševljena publika nije razilazila do samog finala i ekstaze u psihodeličnoj ‘Sam u vodi’.

Foto: Stari Lisac/Dallas Records facebook