Letarg uz “Padobran” najavljuje novi album i nastavlja kao trio

Nova priča već je započela singlom "To više nije moj kod"

Nakon 5 godina, koje su obilježile prijateljstvo i zanos kroz pjesme okupljene na albumu “Tibor” te podosta kvalitetnih koncerata, Letarg nastavlja svoju priču u trio formatu.

Rajnard Hraščanec (back vokal) odletio je u Manchester studirati operno pjevanje na što su svi letargovci jako ponosni! No, Rajnard ima svoje mjesto u Letargu zauvijek i svakom mogućom prilikom pjevat će s nama. Iza ovog glazbenog projekta glazbenog krije se njepov pokretač, lik i djelo Brune Antolića

Nova priča već je započela singlom “To više nije moj kod”, a nastavlja se novim singlom ”Padobran”, pjesmom koja predstavlja liričnu okosnicu nadolazećeg izdanja.

”Padobran” je hrabri pojedinac kojemu se žestoko trese tlo pod nogama, ali koji unatoč tome izvlači ono najbolje od sebe i svojem drugome s kojim prolazi životni potres ublažava pad.

”Padobran” predstavljamo uz lirični video spot kojeg je izradio Dinko Šimac iz Beyond Pinesa kao i za prvi singl. I ovoga puta Dinko je odlično vizualizirao atmosferu pjesme – beskrajne zvjezdane planove zaklanjaju i skrivaju oblaci straha i tuge, pretvaraju ih u pepeo koji sipi kroz prste u potpunom mraku tunela. Pristajanje na silovitu vožnju se nastavlja, grčevito držanje na putu jedina je opcija prema svijetlu… a možda i do zvijezda. – poručuje Letarg