Letu Štuke pridružuju se proslavi rođendana Vintage Industriala

Vintage Industrial Bar, smješten u Savskoj ulici u prostoru nekadašnje Tvornice dugmadi, otvoren je 2012. kao unikatan prostor u gradu koji će zadovoljiti koncertne i druge programske apetite, ali i dati jedinstven ugođaj gostima koji u njega svrate.

Pet godina kasnije, Vintage Industrial bar postao je jedan od najpopularnijih klubova u gradu s programom koji se obogaćivao i rastao na tjednoj bazi. Zato je popularni klub odlučio za 5. rođendan ponuditi 5 odličnih dana raznolike glazbe i zabave.

Trećeg dana, 14. prosinca, nakon duže pauze i zadnje svirke u Savskoj 160, vraća se legendarni sarajevski bend Letu Štuke koji su nedavno izbacili i novi singl “Bože zdravlja”. Spomenutim singlom najavljuju novi album, a ovo će ujedno biti i prvo ukazanje pred zagrebačkom publikom na kojem ćete moći dobiti uvid u nove materijale, ali i guštati uz stare hitove.

Karte su u prodaji i iznose 75 kuna u pretprodaji, dok će na dan koncerta cijena porasti na 90 kuna. Pretprodajna mjesta: Dirty Old Shop (Tratinska 18) & Vintage Industrial (Savska 160).