Liam Gallagher predstavio najiščekivaniji solo album 2017.

Jedan od najnagrađivanijih glazbenika svih vremena, osnivač i pjevač grupe Oasis, Liam Gallagher, predstavio je danas svoj prvi solo studijski uradak koji se smatra jednim od najiščekivanijih albuma u 2017.

Album “As You Were” je danas fanovima dostupan za preslušavanje na Deezer, Apple Music i Spotify platformama, te donosi petnaest glazbenih uradaka. Dvanaest od njih napisano je u suradnji s poznatim producentima Andrewom Wyattom (Miike Snow, Lorde, Charli XCX) i Gregom Kurstinom (Adele, Foo Fighters, Beck).

Liam je uz Oasis osvojio čak 37 najprestižnijih glazbenih nagrada, a ovaj mančesterski bend, koji su mediji prozvali nasljednicima Beatlesa, za samo tri godine je stigao od svog prvog do najvećeg rock koncerta u britanskoj povijesti. U poznatoj anketi magazina Q iz 2010. godine, publika je Liama proglasila za najvećeg frontmena svih vremena, ispred ostalih velikih rock zvijezda kao što su Freddie Mercury, Jim Morisson, Robert Plant i John Lennon, a glazbenik je poznat i kao jedan od “najoštrijih jezika” pa svojim izjavama često plijeni pažnju u svjetskim medijima.