Linkin Park izričito isključuje mogućnost turneje s hologramom

Suosnivač Linkin Parka, glazbenik i producent Mike Shinoda, na Instagramu je na upit fanova isključio svaku mogućnost da bend odradi turneju s hologramom  pokojnog Chestera Benningtona.

Iako nije definirao budućnost benda ili uključivanje novog pjevača u postavu, ono što je sigurno jest da turneju s hologramom, koja je posljednje vrijeme postala popularna u kontekstu preminulih izvođača, smatraju neprikladnom i nikako ostvarivom.

Linkin Park je ipak ovih dana, točnije 15. prosinca, objavio svoje prvo izdanje nakon tragične smrti popularnog frontmena, live album “One More Night Live”, koji donosi 16 pjesama snimljenih tokom njihove ovogodišnje europske turneje netom prije smrti Chestera Benningtona.

 

Članovi Linkin Parka održali su krajem listopada i poseban nastup u čast preminulog frontmena uz live stream koncerta nazvanog “Celebrate Life”, a bendu su se na pozornici pridružili Blink-182, Jonathan Davis (Korn), Machine Gun Kelly, Daron Malakian, Shavo Odadjian i John Dolmayan iz System Of A Down, Kiiara, kao i članovi bendova Avenged Sevenfold, Yellowcard i Bring Me The Horizon. Tokom nastupa Linkin Park je uz pomoć publike odradio dirljivu izvedbu kultnog singla “In The End” u kojoj su okupljeni fanovi pjevali dionice Chesterovog vokala.