“Ljeto u MSU! uz Jadransko” završilo s Jinxima

Jinxi_1Vatreni Jinxi, koji ove godine slave 20 godina postojanja, sinoć su na platou MSU-a zatvorili multimedijski program „Ljeto u MSU! uz Jadransko“ u sklopu kojeg su posljednjih 6 subota na krovu MSU-a nastupala velika domaća imena. Iako je početak svirke Jinxa pratilo pravo apokaliptično vrijeme, to im nije pomrsilo račune u stvaranju disco-evergreen „štimunga“ na natkrivenom platou MSU-a. Pokraj prepoznatljivog dvostrukog tobogana, Jinxi su nastavili večer u istom revijalnom tonu bacajući mnoštvo plesnih uroka u zagrebačku noć s mnogobrojnim jinxofilima i ostalim ljubiteljima vrhunske svirke.

Tako se unikatna koncertna lokacija zajedno sa zvukom Jinxa pokazala kao idealna formula za veliku završnicu „Ljeta u MSU! uz Jadransko“ koju su obilježile pozitivne vibracije i dobri uroci uz hitove i glazbene poslatice ovog legendarnog benda.

„Iako smo bacili urok na nebo i kišu, mislim da smo joj uspješno prkosili na platou MSU-a. Drago mi je što smo bili dio ovog projekta koji je na dobrom tragu da parira europskim i svjetskim muzejima koji obično kroz takve vidove zabave prezentiraju kulturno umjetnički sadržaj. Vjerujem da je ovaj susret pop kulture i umjetnosti dobitna kombinacija koja je privukla širu publiku u MSU i nadam se da ćemo svjedočiti ovoj pozitivnoj priči i ubuduće“, dodala je Jadranka Ivaniš Yaya, glavni vokal Jinxa.

No tu nije kraj ljetnom provodu u MSU zahvaljujući legendarnoj umjetnici Vlasti Delimar koja priređuje rođendansku proslavu u četvrtak, 31. srpnja na koju su dobrodošli svi koji se žele podružiti s umjetnicom i premijerno pogledati spot Vlaste Delimar i Leta 3.

Sve to ukazuje na dobro osmišljenu ljetnu priču MSU-a koja se šest tjedana odvijala u suradnji s 24sata, Zagrebačkim plavim i pod generalnim pokroviteljstvom Jadranskog osiguranja. Osim Jinxa, MSU je ugostio vodeća domaća imena poput Rundek Cargo Trija, Elementala, Urban & 4, Gustafa i Bambi Molestersa. Kako bi svatko pronašao nešto za sebe, MSU je za 79 kuna svake subote organizirao prvokasni paket sadržaja koji uključuje koncerte na krovu muzeja, filmsku projekciju i veliku retrospektivnu izložbu Vlaste Delimar, a svakog petka besplatne svirke perspektivnih bendova pod krovnim nazivom „Korijeni rocka“.