Ljeto u Vintage Industrialu počinje 4. srpnja

Svoje treće ljeto, Vintage Industrial Bar obilježit će koncertima i glazbenim programima koji će se odvijati unutar kluba i na terasi kluba, a sve će krenuti u subotu 4. srpnja za kada je najavljen warm up party #isijavanjeusavskoj160 na koji je ulaz besplatan.

Ignite
Ignite

Finaliziranje druge koncertne sezone start će 5. srpnja nastupom socijalno osjetljivih, politički angažiranih i zdravo nabrijanih melodičnih HC punkera iz Orange Countyja (Kalifornija), grupom Ignite. Podršku HC veličinama pružit će Katran iz Zagreb te iNSANE iz Mađarske. Cijena ulaznice za ovaj koncert u pretprodaji iznosi 60 kn, a na dan koncerta 80 kn.

Četiri dana kasnije, 9. srpnja Vintage Industrial ugostit će legende hardcore punka D.O.A., za čiji ćete koncert u pretprodaji morati izdvojiti 45 kn, a na dan koncerta 60 kn.

13. srpnja u sklopu europske turneje dolaze The Exploited, jedan od najutjecajnijih bendova u povijesti punk rock glazbe. Potporu punk miljenicima pružit će trash metalci Red Code Organisation iz Njemačke. Cijena upada u pretprodaji iznosi 90 kn dok ćete na dan koncerta morati izdvojiti 120 kn. Važno je napomenuti da je zbog velikog interesa broj ulaznica za ovaj koncert ograničen.

Na jednomjesečni godišnji odmor, Vintage Industrial Bar, 30. srpnja otpratit će enfant terrible rock ‘n’r roll biznisa, basist, prateći vokal i koautor na dva najjača albuma Queens Of the Stone Agea ‘Rated R’ i ‘Songs fot the Deaf’, originalni član kultnog stoner rock benda Kyuss, dio nekadašnje postave shock-punkera The Dwarves i frontmen svog side-projekta Mondo Generator – nemiran i zadivljujuć Nick Oliveri. Za koncert tog nemirnog dječaka cijena upada u pretprodaji iznosi 50 kn, a na dan koncerta 70 kn.

Ulaznice za sve koncerte mogu se nabaviti u Dirty Old shopu (Tratinska 18) i Vintage Industrial (Savska 160). Ukoliko niste iz Zagreba, za više informacija o ulaznicama potražite na Facebook stranici https://www.facebook.com/DirtyOldEmpire?fref=ts

Osim navedenih koncerata, Vintage za srpanj najavljuje i niz slušaona u kojima ćemo ugostiti poznata imena glazbene i DJ scene, nekoliko akustičnih koncerata na otvorenom i ‘Viva la Piva’ festival  koji će se održati 10. i 11.7. , a sve to u sklopu programa #ljetonaterasi. Ulaz na sve programe vezane za #ljetonaterasi je besplatan.

S godišnjeg odmora Vintage Industrial vraća se 28. kolovoza za kada je najavljen koncert kalifornijskih ska punkera – Mad Caddies, ali o tome ćemo jednom drugom prilikom!

U samo dvije i pol godine postojanja,Vintage Industrial prometnuo se u jedan od najposjećenijih rock klubova u Zagrebu. Sezonu 2014./2015. klub je obilježio brojnim koncertima među kojima su se našli i Saint Vitus, The Vibrators, The Real McKenzies, Madball, Sick Of It All, Mad Sin, Crowbar, Partibrejkers, Kries, Psihomodo pop, YU grupa, Đubrivo i mnogi drugi.
Osim koncearata u  vlastitoj organiziaciji, VIB je pružio ”utočište” popularnim koncertnim programima Good Vibrations’ i Dozvoljeni četvrtak’ koji su prebirali ono najbolje što se trenutno događa na aktualnoj domaćoj I regionalnoj sceni.