‘Ljuljaj Brod’ – trostruka istovremena premijera

clip_image001

Photo by Mario Ćužić

Kako bi još jednom demonstrirali ozbiljnost kojom pristupaju poslu i životu, Elemental je sinoć, 28.11., organizirao trostruku premijeru novoga spota za pjesmu „Ljuljaj brod“ na tri „lokacije“: televiziji, internetu i uživo!

Istovremeno s live premijerom koja je upriličena u veseloj atmosferi trešnjevačkog caffe bara No sikiriki, „Ljuljaj brod“ je premijerno prikazan na MTV-u i na Index.hr-u!

Koncept spota potpisuje Marija Tadić, za režiju je zadužen David Kapac, direktor fotografije je Davor Bjelanović, a montažer nagrađivani Frano Homen.

Spot je sniman na idiličnim lokacijama u okolici Zagreba, u produkciji Kolektiv filma, a glavne zvijezde spota, kao što ve znate, nisu članovi Elementala nego poznate glumice Ana Vilenica i Jasna Odorčić, redatelj Miran Kurspahić te brojni drugi, uključujući i nekoliko ovaca, od kojih je jedna ostvarila posebno blisku vezu s ekipom!

Elemental je i ovom trostrukom premijerom pokazao da svome poslu i pozivu pristupa studiozno i iskreno! To je vidljivo i u svim njihovim tekstovima i spotovima. Također, malo je glazbenika na hrvatskoj glazbenoj sceni koji kroz ukazuju na političku i socijalnu problematiku kao što to čini Elemental.

Poslušajte i pogledajte „Ljuljaj Brod“ i uvidjet ćete u kojoj mjeri je pjesma i spot izvrsno tempiran – savršen su odgovor na aktualnu predizbornu predstavu hrvatskih stranaka, emisije, spotove i plakate.

Pjesme Elementala nužno potiču ljude na razmišljanje, a stihovima i glazbom pjesme „Ljuljaj brod“ Elemental dodatno želi potaknuti građane da ne ostanu tihi i pasivni, ne samo na ovim nego i na svim sljedećim izborima!