Luce rasprodala Tvornicu

luce-tvornica‘Dojmovi se još sliježu, glava je trenutno pomalo prazna, ali srce je puno, prepuno!!!’ poruka je koju je na svojoj službenoj Facebook stranici ostavila mlada, talentirana glazbenica Luce, dva dana nakon svog prvog velikog samostalnog i nemojmo zaboraviti naglasiti, rasprodanog, koncerta u Tvornici.

U petak, pred dupkom ispunjenim Malim pogonom zagrebačke Tvornice kulture dogodila se predivna glazbena priča. Mlada kantautorica slavujskog glasa, koja se prije godinu i pol dana s pjesmom ‘Možda mi’ po prvi put predstavila javnosti nakon čega su uslijedila još dva zapažena singla ‘Sama ostajem’ i ‘Nakon dana tog’, te gostovanja na koncertima Sare Renar, grupe Meritas i Josipe Lisac, održala je koncertnu promociju svog debitantskog EP ‘U bojama’.

Te večeri, oni koji Lucu do tada nisu imali prilke vidjeti i čuti uživo, upoznali su se s jednom simpatičnom, vrckavom i pomalo smotanom, no za mikrofonom nadasve suverenom pojavom. Sa svojim bendom koji je prati (Luka Geček na gitari, Marino Vinja na basu, Danijel Kadijević na bubnjevima i Dominik Žagmeštar na klavijaturama), uz instrumentalnu podršku Luke Dominika (truba) i Mateja Miloševa (violončelo), kroz 90 minuta Luce je predstavila pet pjesama s EP-a, te nekoliko novih neobjavljenih autorskih stvari, a svojim snažnim vokalom dojmljivo interpretirala i par obrada, pjesme Josipe Lisac, Meri Cetinić i Indexa. Na koncertu su prisustvovali i gosti, Vinko Ergotić, Irena Žilić, te Mark Mrakovčić, bez kojih, kako je i sama naglasila ‘njenog EP-a ne bi ni bilo’.