Maksim Mrvica promovira novi album – Osvojite ‘The Movies’!

maksim2Šibenski pijanist i jedan od najuspješnijih hrvatskih glazbenika u svijetu, Maksim Mrvica, ovih dana neumorno promovira aktualni album “The Movies”. Album koji je za hrvatsko tržište, ali i ostala područja u regiji objavila Croatia Records, sadrži teme iz nekoliko najpoznatijih filmskih hitova poput “Kum”, “Pirati s Kariba”, “Nemoguća misija”, “Gladijator”, “Rocky”, a za naslovnu pjesmu kultnog filma “Kum”, Maksim je snimio i video spot.

Filmska glazba, djela iz Maksimovog klasičnog repertoarate skladbe s njegovog prijašnjeg albuma “Appassionata”, mogu se čuti ovo ljeto u mnogim gradovima duž obale, ali i na kontinentu.

Maksim Mrvica, jedan je od najpoznatijih crossover glazbenika u svijetu, za čiji je proboj na svjetsko tržište zaslužan njegov menadžer Mel Bush, te diskografska kuća EMI za koju je potpisao ekskluzivni ugovor. Dosad je objavio 10 albuma, a album “The Piano Player” objavljen 2003. godine postigao je veliki uspjeh pogotovo u zemljama Dalekog Istoka u kojima se prodao u zlatnim i platinastim nakladama. Neospornim talentom, upečatljivim stylingom te odabirom crossovera, Maksim Mrvica zainteresirao je i mlađe generacije za klasična djela, a jedan je i od rijetkih naših glazbenika koji se može pohvaliti zavidnom međunarodnom karijerom.

Aktualni album Maksima Mrvice možete osvojiti ako na naš mail nagradnjacha@mixer.hr pošaljete odgovor na pitanje: “Koje je godine Mrvica objavio voj prvi album i kako se on zvao?”!