Malehookers: Posljednje pripreme za Beograd

malehookers2

Zagrebačka klupska atrakcija, grupa Malehookers, završavaju sa pripremama za svoj prvi izlet izvan granica Hrvatske. Za dva dana, 01.srpnja, nastupit će u beogradskoj Areni kao predgrupa za Whitesnake i Judas Priest. Uz njih će supporteri biti i beogradski bend Atlantida.

Iz tabora Malehookersa doznajemo da je raspoloženje pred put odlično i odrađuju se zadnje probe i ‘peglaju’ detalji. Nastup u velikim prostorima nije im nepoznanica, obzirom da su već zagrijavali zagrebačku Arenu za Megadeth i Slayer, no ipak su očekivanja od beogradskog nastupa velika, posebno zbog zapaženog interesa tamošnjih medija za zagrebački bend.

malehookersOsim što su insistirali na vlastitoj opremi i svom ‘vintage’ zvuku, Malehookers za Beograd spremaju i novi image. U suradnji sa Aždajom, registriranom markom underground odjeće namijenjene gothic, punk i metal sceni, radi se na posebnoj odjeći za nastup.

Za one koji neznaju, Aždaja je ime je uzeto od nadimka glavne dizajnerice, Tajane Štasni, koja je i osmislila cijeli projekt te u okviru tvrtke Draconigena proizvodi specijaliziranu odjeću u Hrvatskoj u malim serijama.

Kako će Malehookersi izgledati kao ‘aždaje’ i kako je prošla svirka saznat ćete uskoro na MIXER.HR.