Malehookers – Premijera spota ‘Rane’ i najava ’15 godina zdravog razuma’

malehookers-mochvaraPremijera spota ‘Rane’, ponedjeljak, 19.12. u emisiji CMC Vijesti i na T-portalu od 19 sati

Spot ‘Rane’ novi je singl sa albuma ”Muški svijet’ zagrebačkih klupskih razarača – Malehookers i najava velikog koncerta u Močvari 10.02.2012. povodom 15. godišnjice nastanka benda

Malehookers – nježniji no ikad! U našem novom video spotu za pjesmu ”Rane”, u režiji našeg dragog prijatelja Coste Ipse, pokušali smo prenijeti emocije s kojima se nikako ne snalazimo. Naviknuti na neodobravanje ženskog roda i ovim putem tražimo oproštaj i razumijevanje iako znamo da to danas nije nimalo popularno. Ovaj hvalevrijedan video uradak, izašao iz RED STUDIO produkcije, usudio se otići u formu koja traje više od ”traženih” 3:45 i naslanja se na vremena kada je pjesma trajala onoliko koliko joj je trebalo, a ne onoliko koliko marketinški stručnjaci kažu da je optimalno. Zavalite se u naslonjač i opustite uz lijepe boje i kvalitetan zvuk naše vintage produkcije….“ novi spot komentira Jerry – frontman benda.

clip_image002Premijera spota uvod je u promidžbenu kampanju oko proslave 15. godišnjice nastanka benda koja će se održati 10. veljače slijedeće godine u zagrebačkom klubu Močvara pod radnim nazivom 15. godina zdravog razuma i koji je ‘slučajno’ terminski blizak proslavi dana zaljubljenih.

clip_image003Malehookers spremaju žestoku r’n’roll feštu, a više informacija slijedi uskoro!

http://www.malehookers.hr/
http://www.facebook.com/pages/
Malehookers/182158825207