“‘Mali plac” – doživite zeleni petak u ljetnom vrtu Vintage Industriala

Vesela i eko vijest za stanovnike Savske ceste, i okolice. Danas, 19. svibnja od 16:00 do 20:00 sati u ljetnom vrtu Vintage Industriala održat će se ‘Mali plac’ – tržnica lokalne, organske hrane koja okuplja male proizvođače, a od svog početka puno je više od ”placa”.

To je mjesto susreta, druženja, kušanja, informiranja te razmjena zdrave hrane, ljudskosti i kreativnosti. Mali plac je osmišljen kao platforma za povezivanje velikog broja lokalnih proizvođača.

Želja nam je to povezivanje učiniti zabavnim i kreativnim događanjem te Vas potaknuti da osobno upoznate ljude koji proizvode hranu i iz prve ruke doznate sve o njihovim proizvodima te procesu uzgoja i proizvodnje. Ovdje se odnos temelji na povjerenju.” – Jelena Mikin

U sklopu prvog Malog placa u Vintage vrtu, predstavit će se oko 20 izlagača. Bit će tu prava šuma proizvoda; pekmezi, sirevi, voćni i povrtni namazi, sezonsko eko voće i povrće, prirodna kozmetika, beskvasni kruh, grickalice….

Koje sve točno izlagače očekujemo sutra u Vintage vrtu od 16:00 sati, pogledajte na Facebook eventu: http://bit.ly/2qVnoke

Općenito o Malom placu http://www.mali-plac.org/o-nama/