Mando Diao objavili prvu kolekciju najvećih hitova

clip_image001Popularni švedski rock band Mando Diao, upravo je objavio svoju prvu kolekciju najvećih hitova, jednostavno nazvanu ‘Greatest Hits Volume 1’.

Mando Diao u dosadašnjoj karijeri objavili su pet studijskih albuma, te jedan live unplugged album.

Ovaj kompilacijski album, kroz čak 22 pjesme donosi pregled njihove dosadašnje diskografske karijere, koju su započeli prije deset godina objavom singlova ‘Mr. Moon’, ‘The Bend’ i ‘Sheepdog’ sa prvog albuma ‘Bring ‘Em In’, koji im je odmah donio uspjeh u rodnoj Švedskoj, te otvorio vrata internacionalne karijere. Uslijedili su albumi ‘Hurricane Bar’ (2004.), ‘Ode To Ocharsy’ (2006.) i ‘Never Seen The Light of Day’ (2007.) sa kojih su sa uspjehom lansirani singlovi poput ‘Down In The Past’, ‘Long Before Rock’n’Roll’, ‘God Knows’, ‘You Can’t Steal My Love’ i ‘Never Seen The Light of Day’.

Posljednji studijski album ‘Give Me Fire’ (2009.) donio je i njihov najuspješnijih hit singl do sada ‘Dance With Somebody’, kojeg je slijedio i singl ‘Gloria’. Sve spomenute pjesme uvrštene su i na ovu kompilaciju hitova, koja je najavljena krajem prošle godine, novom pjesmom ‘Christmas Could Have Been Good’ snimljenom ekskluzivno za ovo izdanje .

Osim regularnog izdanja na kojem se nalaze 22 pjesme, u prodaji je i limitirano izdanje koje donosi bonus DVD na kojem se nalazi snimka koncertnog nastupa benda u Munchenu 2006. godine, kao i kolekcija od 18 videospotova.

Mando Diao definitivno su jedan od najuzbudljivijih novih rock bendova koji su se pojavili u posljednjih deset godina, a prema najavama, uskoro ćemo ih imati prilike vidjeti i uživo u Zagrebu, na ovogodišnjem INmusic festivalu. Kolekcija ‘Greatest Hits Volume 1’ stoga je prava prigoda za podsjećanje na njihove dosadašnje hitove, koje će sasvim sigurno, beskompromisno žestoko i s guštom otprašiti i pred zagrebačkom publikom, ovog ljeta…