Mangroove i Remi u ljubavnom sudaru na novom singlu “Ljubavi ni za lijek”

Nakon šarenog, sanjivog singla uz koji smo plesali ovo proljeće i ljeto (Sanjala sam ljubav) Mangroove u jesen ulazi moćno i žestoko. Autorski dvojac Toni Starešinić i Željka Veverec, uz Silvija Bočića na bubnjevima i Tomija Novaka na kontrabasu, ponovno je zakoračio na mračnu stranu ljubavi.

Novi singl “Ljubavi ni za lijek” opasno, u hip hop/soul vodama, donosi žestok, moćan zvuk i jedno žensko pojačanje.

„Za pjesmu sam od samih početaka imala viziju rapa ili naracije. Dugo smo tražili kako bismo  to najbolje uobličili i tko bi najbolje sjeo, ali onda se  pjesma sama odlučila za Remi. Remi se super uklopila i nadovezala na priču koju smo htjeli ispričati upravo svojom autentičnošću. Drago mi je da je rezultat ove suradnje odlična, moćna stvar.” izjavila je Željka

Mangrooveu je ovo prva suradnja s Remi i prvi ženski duet uopće, dok Remi iza sebe broji mnoge suradnje.

“Željka i Toni su apsolutni genijalci, jako mi je drago što smo napravili zajedničku pjesmu. Već odavno sam ih zapazila i zabilježila u glavi kao bend s kojim bih voljela surađivati, i eto, to se i ostvarilo! Mislim da imamo sličan senzibilitet prema muzici, volimo masan i teški groove, instrumental me oduševio na prvo slušanje! Lijepo je i lako raditi s ljudima koji imaju takvu ljubav prema stvaranju kao što je imaju Mangroove. Nadam se da će se užitak koji smo uložili u pjesmu osjetiti i u njezinom slušanju!”, oduševljeno je komentirala Remi.

Uz pjevačke ženske snage tu je naravno i koautor glazbe, ali i najzaslužniji za žestoki zvuk singla Toni Starešinić koji je i aranžmanski oblikovao pjesmu i priči donio žestinu.

“Sa svakom novom pjesmom volimo unijeti i neke nove elemente u našu glazbu tako da je ovo prvi put da smo se poigrali i sa hip hopom, a i prvi put da je Željka udružila snage sa ženskim vokalom. Da bih parirao odličnoj izvedbi Željke i Remi  i doveo nekako stvari u balans morao sam se udružiti sa Dave Smithom, novim sintesazjerom koji je pjesmu  obogatio moćnim i sprženim zvukovima. Tako da će ova jesen bez obzira na vremenske prognoze definitivno biti vruća.” dodao je Toni.

Sve je to uspješno producirao Zvonimir Duspera Dus, koji već godinama surađuje s bendom i sudjeluje u stvaranju njihovog prepoznatljivog zvuka.