Mangroove u ulozi konobara za akciju “Mali Zmaj ide u školu”

Foto: Vanja Vučinić

Svakog drugog četvrtka u Buzz Baru, jedinom hrvatskom rugby baru, u humanitarnoj akciji Be Human pridružuju se osobe iz javnog života te preuzimaju uloge konobara, a sve prihode od prodaje pića Buzz donira udruzi Mali Zmaj i akciji “Mali Zmaj ide u školu”.

Sljedećeg četvrtka, 09. ožujka od 21-22h, uloge konobara u Preradovićevoj 30 preuzeti će Željka Veverec i Toni Starešinić, a nakon humanitarne akcije okupljene će osvojiti u svojoj Željka At Ease postavi.

Željka i Toni članovi su benda Mangroove čije uspješnice imate prilike čuti na valovima radijskog etera dok je Tonijev glazbeni projekt Chui upravo rasprodao dva koncerta s Jazz orkestrom HRT-a u Muzeju suvremene umjetnosti.

Mali zmaj planira djecu opremiti svime potrebnim za početak školske godine, bilježnicama, školskim priborom te priborom za likovni odgoj, a u nekim slučajevima i plaćanjem školske kuhinje, školskih izleta, prijevoza i ostalih neophodnih troškova za narednu školsku godinu. Cilj projekta je olakšavati školovanje djece iz socijalno ugroženih obitelji. Projektom se također potiče obrazovanje te se smanjuje stres djece uzrokovan pomanjkanjem osnovnih uvjeta za normalno školovanje.” navode velika srca Buzz Bara.