Manntra postala još jednom žrtvom sve češće krađe glazbene opreme

Nakon uspješne 2016. godine tokom koje su zaredali niz inozemnih nastupa, među ostalim i koncert u St. Petersburgu kao headliner MetalNation Festa, te objavili singlove “Meridian” i “Snaga” kojima su najavili novi, željno očekivani album,  umaška petorka Manntra ovaj je vikend pretrpila veliki udarac za početak nove godine.

U noći sa subote na nedjelju, 08.siječnja, u zagrebačkoj Dubravi nepoznati je počinitelj oštetio Marka Matijevića Sekula, frontmana grupe Manntra, otuđivši mu vrijednu studijsku opremu, ostavivši tek poruku u kojoj traži razumijevanje za svoj čin potaknut teškom materijalnom situacijom u kojoj se našao. Opremu koja je otuđena čine iMac i7 27-inch 3 TB Fusion HD (serijski broj SC02KC5JYDNMP), mikrofon Bayerdynamic M160, mikrofon 3x Sehnheiser e602, mikrofon Shure SM57 te mikrofon AKG d112. Između ostaloga, na ukradenom kompjuteru nalazili su se i kompletni materijali za novi album grupe Manntra, što bendu predstavlja poseban udarac.

Prijateljski poziv  “noćnom posjetitelju” mog studija u Dubravi!

Sa punim razumijevanjem za tvoje osobne probleme ovim te putem molim da mi vratiš kompjuter i svu opremu koju si odnio iz mog studija. Tvoju poruku da si to učinio u nuždi potpuno razumijem, ali očekujem da i ti također razumiješ da je ta oduzeta oprema moj alat i sredstvo s kojima zarađujem svoj svakodnevni kruh. Da bolje shvatiš moju situaciju, u prisvojenom kompjuteru je moj rad u zadnjih 5 godina. Vjerujem da ti je jasno da si me ovim tvojim postupkom doveo u kompliciranu životnu i poslovnu situaciju. Molim te za suradnju te predlažem da mi se javiš s nekog nepoznatog (javnog) telefona te predložiš način preuzimanja moje opreme uz razumnu naknadu. Ukoliko ovo uspijemo realizirati u sljedeća 24 sata, izbjeći će se sve daljnje komplikacije koje mogu proizaći iz ovog čina. Zahvaljujem unaprijed na tvom razumijevanju.“, objavio je Marko Matijević Sekul, pjevač i gitarist benda Manntra, pokušavajući naći trunku razumijevanja za počinitelja u ovoj gorkoj situaciji.

Bend je zamolio javnost da obrati pozornost na mogućnost pojavljivanja otuđene opreme u oglasima, a bilo koji sumnjivi oglas ili pokušaj preprodaje možete dojaviti na niže navedene podatke:

Marko Matijević Sekul
098 78 66 11
markomsekul@gmail.com