Marčelo i Napeti Quintet u omiljenom KSET-u

marčelo

Posljednji zagrebački koncert Marčela bio je u ožujku ove godine pred prepunom malom dvoranom Doma sportova gdje je prvi puta u Zagrebu predstavio novi prateći sastav Napeti Quintet.

U sklopu proslave 40 godina kultnog kluba KSET-a, koji je Marčelov omiljeni zagrebački koncertni prostor, glazbeno umijeće jazzera iz Napetog Quinteta doći će do punog izražaja u subotu, 8. listopada. Jazz skladbama obojen “Napet Šou”, multimedijalno i posljednje izdanje prodano je u 12.000 primjeraka, dokaz je da se radi o jednom od najboljih regionalnih autora mlađe generacije.

Pisac, glazbenik i kolumnist Marko Šelić Marčelo dragi je i česti gost ovog malog, ali značajnog kluba. Dosadašnja gostovanja karakterizirali su dugi nastupi koji graniče između glazbenog i kazališnog performansa tokom kojih publika diše kao jedno skupa s karizmatičnim umjetnikom na pozornici. Dužina nastupa osigurava da na kraju nitko ne ostaje uskraćen za svoju najdražu pjesmu, a kvaliteta da ravnodušnost nije opcija.

Cijena ulaznice iznosit će 55 kuna u pretprodaji i 70 na ulazu, a karte možete nabaviti od 12.9. u KSET-u. Ulaz se otvara u 20h, a nastup počinje u 21h.
Više o programu na: www.kset.org