Marija Žeželj – “Louder Than A Drum”

Nakon što je sredinom mjeseca predstavila svoj novi singl “Louder Than A Drum”, Marija predstavlja i prateći videospot.

Službeni videospot pastelnih boja stiže 2 tjedna nakon što je singl “Louder Than A Drum” objavljen u digitalnom obliku i radijskom eteru te predstavljen publici.

Za video je bio zadužen mladi redatelj i fotograf Kosta Đuraković, koji otkriva:
Spot slikovito objašnjava trenutak Marijinog odrastanja, gdje je dijelom u svijetu vršnjakinja, a dijelom u svijetu odraslih. Svih šest junakinja spota predstavljaju dijelove njene osobnosti – prošle, sadašnje i buduće. Plavo-rozi interijer oslikava njen stav, promatranje svijeta kroz «ružičaste naočale», dok je scena parka prikaz osjećaja zarobljenosti u vremenu. Sam proces stvaranja i realizacije koncepta videa zahtjevao je intimniju atmosferu, razgovore i puno druženja.”

Produkciju novog singla potpisuje austrijski dvojac Popmaché, s kojima je Marija surađivala i na svom debitantskom singlu „Dance Like Nobody’s Watching“, čiji prateći video trenutno broji više od 14 milijuna YouTube pregleda. S istim producentskim timom nastali su i remix i akustična verzija spomenute debi-pjesme, stoga ne čudi kako se suradnja nastavila i na Marijinom drugom po redu singlu.

U sklopu promocije novog singla, Marija je nastupila u Beču s mladim američkim pjevačem Alexom Aionom, tijekom njegove europske promotivne turneje. U Universal Music Austria uredu u akustičnom izdanju su izveli njegov singl “Does It Feel Like Falling”, što je publika imala priliku popratiti i na njenom Instagramu.